Sandra Norman

De rullar framåt..
Det rullar framåt nu, men körkortet alltså. Jag har fått datum för skrivning och uppkörning (tänker inte säga när men inte än på ett tag) och jag har kommit långt gällande teorin. Förra veckan kom jag ikapp vart jag sist slutade och har sakta fortsatt kämpa mig framåt och idag bestämde jag mig för att börja göra faser utan att sitta med boken, och gissa vad. Jag har blivigt godkänd på 2 av 4 faser. Superstolt över mig själv!
Är ju fortfarande inte nära till att bli redo för skrivning, men jag kan klara faser utan bok och bara det är ett stort framsteg för mig. 
Jag börjar inleda mina körlektioner med trafik i tätort nu så jag är nästan ikapp med körningen vart jag sist slutade. Får se vad det blir för körning imorgon, men jag har bokat in lektionen 07.10 Hur tänkte jag där egentligen? Och nästa vecka så har jag halkbanan. Det händer grejer nu, känns superbra, märkligt och pirrigt samtidigt som att allting blir så... på riktigt?! allt blir så verkligt, jag kanske klarar det här iallafall?
 
Och snart är det lördag, då blir det utgång med finaste Inger, som jag saknat och längtat ♥
 
 
heldag i stan
En heldag i stan blev de idag, tillsammans med Inger och Lykke! (:
Handlat julklappar och en födelsedagspresent till hjärtat! Och hör å häpna, de enda ja köpt till mig själv var en tröja, en bh, en receptbok och en hårinpackning! Alltså har jag vart duktig med andra ord!blev några julklappar ändå! Gjort bort att köpa till mamma, morfars inger, linnea, william, anna och svärmor. Men fortfarande kvar massor, dock har jag 2 månader på mig att köpa till resterande! :)
har jag glömt att visa..
Har jag glömt att visa vad jag fick från First line support när jag slutade där?
Fick en superfin liten kniv, handgjord i Arvidsjaur.kul att det är lokal hemslöjd och att jag fått den just från First line, som ett minne. jag saknar mitt jobb..