Sandra Norman

blommor och gardiner
vart hurtig nu och planterar om några inneblommor och ett skott, även planterat uteblommor till balkongen, lite trevligare då de inte är plastblommor hela balkongen :)
Och nu när skåpluckorna till köket är klart så passade jag på att byta gardiner i köket och även i vardagsrummet där golvet varit täckt av papper och färg!
Känner mig riktigt nöjd, nu äre bara dammtorka och skura kvar! :)
kaserar från skohyllan
Nu i denna hetta ska jag städa och det var så förb*nnat med skor i hallen (vi måste skaffa större skohylla) och för att få lite plats så kaserar jag. Och fy vad jobbigt det känns, jag är ju lite utav ett skomongo! Älskar att köpa skor och får alltid med mig minst ett par då vi vart till stan. Förra helgen fick jag med mig två par :)

Men det fick bli dessa stackare! Ett par är så trasiga som der bara går, och limmade ett x antal gånger men jag älskar dom, och dom andra är också helt underbara, men dragkedjan är så trasig som det bara går och för ett par skor för 199:- känns de lite saftigt att lämna in för dragkedjebyte.. så tyvärr blir det soporna för dessa.. huvva :(man ska lära av sina misstag
bakat butterkaka för första gången i mitt liv tidigare under dagen!
Vet inte riktigt vad jag ska säga om det.. Den såg himla god ut och luktade smaskens men jag använde en lite för liten form vilket resulterade i att typ halva bullenbhängde ut och i botten var det bara ogräddad deg.
Men det övre lagret var gott iallafall!
Av Jessica fick jag 2,5 poäng av 5 möjliga. Tyvärr kan jag inte ge mug själv så höga poäng med tanke på resultatet. 1 av 5 möjliga!
Men min mor säger alltid att man ska lära sig av sina misstag i köket!