Sandra Norman

Beställt nya kängor!
Jag är lite av ett sko freak! Men det är när det gäller snygga skor! Jag har mest bara högklackade skor, stövlar, kängor, men vanlig klack, kilklack, platå osv. 
Men i förrgår satte jag mig ner och kollade runt efter ett par promenad skor att ha ute och hittade billiga skor på Sportamore och bestämde mig för att klicka hem ett par!
 
Dom borde komma på posten på måndag eller tisdag, då är det bara att hålla tummarna på att dom passar, och om dom gör det så håller vi en tumme på att jag slipper skavsår!
Har jag ett par rediga skor så har jag snart slut på anledningar till att inte gå ut och gå! ;)
 
Det blev dessa Nike skor! Riktigt nöjd, och frakt fritt utan fakturaavgift. Precis som jag gillare ♥
en typ av attityd..
Idag kan jag välja att gnälla över det regniga vädret.. eller glädja mig över att gräset får gratis vatten
 
Idag kan jag mumla om min hälsa.. eller glädja mig över att jag lever
 
Idag kan jag sörja över att har så få vänner.. eller med spänning se fram emot att göra nya bekantskaper
 
Idag kan jag tjura för att jag behöver gå till jobbet.. eller skrika högt av glädje för att jag har ett jobb att gå till
 
Idag kan jag muttra nedstämt över att jag hushålls sysslor att göra.. eller känna mig hedrad över att jag har tak för min kropp och själv
 
Denna dag sträcker ut sig framför mig och väntar på att få bli skapad, och här är jag, skaparen, som får skapa min egen dag!
 
Ett annat sätt till attityd. Se inte alltid det negativa och se det positiva istället. 
Och kan man inte se det positiva så tänkt på andra som har det negativa. 
Du kanske inte har det godaste matlådan på jobbet, men du blir mätt för dagen och har mat. Det är dom som inte har någon mat och kan äta sig mätt för dagen, inte ens för stunden!
 
Öppna ögonen och se vad ni har! 
 
 
 
återförenad ♥
.. med världens bästa mascara igen! jag har inte haft mascaran sen förra sommaren då blamd annat kicks, åhlens etc ibte säljer den längre, men på Lungrens färg i Arvidsjaur finns den!
Nämligen IsaDoras Vibralash mascara! ♥
Dyraste mascaran jag köper då jag är rätt snål med den är värd sina 195kr.

Och när jag kika så var där inne så passade jag på att köpa IsaDoras Nail glitter (loose glitter). Jag har vart så nyfiken på de så jag inhandlade en liten burk med en sommrig färg som jag ska roa mig med att pröva ikväll! :)