Sandra Norman

Fredag Lördag
Helgen va lugn och pappa + lillebror + familj var hit med husvagnen och stog på arvidsjaurs camping, så fredagkväll kikade dom upp i min och tommys lägenhet, drack en kaffekopp och surrade och sedan följde jag med dem till campingen (då tommy var ute och skottade grus).
Lördag försökte vi fiska lite vid ringlet men det gick ju som det gick. Nästan de första jag gjorde var att tappa min nya rappala i trumman (taffsen öppnade sig) och sedan spenderades nästan all tid på att få ut den, och pappas fru var så nära men den försvann i ett räddningsförsök!
 
På kvällen grillade vi på campingen, surrade och hade det trevligt. Det åskade visserligen och regnade till och från men det var trevligt och gott iallfall. Och senare så var vi ut på gielas bryggan och kastade med spö men ingen fick någon fick. Tommy hade på en liten gädda som han tappade precis vid bryggan (och likest var väl det). 
En trevlig helg med andra ord!
 
 
Nä jag tycker absolut inte om att ta kort! 
Storforsen 2013
Förra torsdagen tog jag mig en välförtjänt semesterdag, packade väskan och for till Storforsen tillsammans med Tommy. Vi brukar vara upp en gång per sommar och iår vart vi lite sen, men det var sånt sommarväder förra veckan så det var bara att passa på. 
 
Gick den vanliga turen och tittade på forsen (fast man vet ju hur den ser ut?) sen gick vi runt för att hitta någon klippa där det var ledigt och så lite folk som möjligt. Och efter många om och men och vandringar efter en stig i skogen ( i 6cm kilklack) så hittade vi ett ställe med lite folk och som var slätt så att man kunde ligga ner och sola. 
Slog oss ner, solade, kikade runt, badade fötterna etc. 
 
Vi grillade även lite korv på en medtagen engångsgrill. Gott och smidigt! Kanske lite pensionärsvarning men jag gillar storforsen, och det gör nog tommy också, om han nu inte ljuger för mig? (:
 
 
Fisk och natur
Förra veckan var det så otroligt bra väder så jag tror vi var ute och fiskade med båt nästan varje kväll. Iallafall mån-tors. 
Det var så fruktansvärt varmt så det var skönt att vara ute, och att vara ute länge. Myggfritt, soligt, vindstilla, lagomt varmt, tyst.. ja allt det där sköna man söker efter när man far ut i naturen för att fiska. 
Förmodligen var det värmen som gjorde att det inte nappade lika mycket som det brukar men det gör ingenting, minst en fisk per kväll gör mig nöjd iallafall!
 
Fick ju även köpa mig en ny fiskelåda förra veckan eftersom jag råkade ta sönder min gamla någon vecka tillbaks. Bra anledning till att köpa en ny, större och bättre! Hoppas nu att denna kommer hålla och att jag förblir nöjd med mitt köp! (: