Sandra Norman

sovrummet
Jag har kämpat men är inte riktigt där ännu men jag trivs mer och mer i vårt sovrum. Just att trivas i sitt sovrum tycker jag är en viktig del just för att man spenderar så mycket tid där, anser att det är viktigt att trivas och det ska kännas bra att bara ligga där inne och slappna av.
Precis som det är jätte viktigt att man hittar en bra säng som man trivs i just för att man spenderar flera timmar per natt i den!

Men denna gång blev inte sovrummet riktigt som i förra lägenheten, det blev faktsikt bättre! :)
Älskar att inreda och bestämma!brev påväg till dig
yes, som jag har längtat! jag beställde mitt paket i torsdag kanske, men jag fick precis sms om att ett brev car påväg till mig! Jag har tusan väntat i tre månader!
Och nu tänker ni att det inte är tre månder sen i torsdag, och nej det vet jag men säsong 9 av Skilda världar släpps inte förrän på Onsdag och jag har tväntat sen början av noveber så jag slåg klart säsong 8. Underbart :)

Man tror att det ska vara skit och de tänkte jag också när jag såg förtsa avsnitten i säsong 1, men sen tar det fart och man blir som besatt! :)
i'm alive
Jag lever, jag skriver bara aldrig på denna blogg eftersom jag försöker satsa allt på att förändra mitt liv och min livsförändring skrivs på en annan blogg. 
 
Men det funkar ganska bra nu. Viktminskningen går framåt, jag jobbar på och det suger lika hårt än att jag inte vet vart jag är om 8 månader. Men det finns ingenting jag kan göra åt det nu. Jag ska se över mitt cv iallfall och uppdatera det litegran. 
 
Vi ska till stan i helgen och köpa kläder inför Lykkes dop som är i början av Mars. Även en dop present men jag vet inte vad jag köpa riktigt, men jag kommer nog på någonting senare. Hoppas jag iallafall. 
 
min ögonbryn växer som buskar nu eftersom jag lovade min moder att dom skulle få växa ut så jag kan noppa till en form och sedan färga dem istället för att ställa mig varje morgon och måla den. (jag känner mig fulare än någonsin i dessa "buskar")
 
Mer då? hm ja det är inte mycker mer än så. Jag ska hoppa i duschen snart och sen se om ja kan göra någonting åt inredningen i mitt sovrum.