Sandra Norman

tårta med tvåfärgade rosor
Kunde inte låta bli bakandet igår, så jag snörde ihop en tårta på det som fanns hemma! Men bara en liten tårta då det var expriment syfte :)
Bakade sockerkaksbottnar, två vanliga vanilj och en choklad.
Fyllde sedan tårtan med vaniljkräm, lite hallon och dumlefluff! Sedan garnerades tårtan med en tvåfärgad frosting!
Inte riktigt nöjd med utseendet. Det är blå och rosa och det var väldigt svårt att få dit alla rosor då jag inte späckat tårtan först. Hade jag haft mer frosting och gjort det först hade det nog blivigt bättre, men såhär blev den.Och såhär såg det ut inuti efter att första biten var skuren


spritsa
gått och blivigt lite lätt besatt av att spritsa! Har just lärt mig hur man gör olika rosor, och hur man gör två toner.
Igår såg jag en tutorial om hur man gör med flera olika fäger, men för att jag ska kunna testa de måst ja köpa fler färger (och dom är rätt dyra) och sedan baka någonting så jag får spritsa.
Så min besatthet får vänta lite, jag nöjer mig med att kika på olika tutorials så länge! :)
Men detta gjorde jag igår.

Det är muffins med smält choklad och nutella och dumle. Dom bruna har en frosting med smak av vit choklad och mörk choklad. De blåa har en frosting med lätt bananacream smak :) 👍
juldagen
Vart en härlig och bra utgång på juldagen! Jag var klok (dum?) och trotsade min förkylning för att slå klackarna i taket!
Träffade nya människor, lärde mig svära på polska, fick dricka brickor med jägershots och dansa! Träffa gamla vänner och familjefolk, blandannat mamma hitta ja åt, storebror (ej riktig) och lillasyster (ej riktig) stod bakom baren!
En helt awesome kväll för mig må jag säga! :)kort & gott en bra kväll! 👍