Sandra Norman

lägg ett bud?
Vart en normal dag på jobbet, men samtigit märklig, men så är det väl när man sitter på en support, inget samtal är det andra likt. Det blåser isvindar i lokalen och speciellt bredvid mig som har ett fönster till vänster om mig, men de är bara härda! För er som inte visste det så är det bara en månad kvar innan First line support stängs ner. Riktigt tråkigt tycker jag, men en förjävla bra och rolig erfarenhet! Och med allt ont kommer någonting gott, eller hur :)
 
Jag fick min handväska från tradera idag, jag är super nöjd! Inte alls diareé brun som jag var orolig över, den ska användas! Sedan fick jag min kilklackar jag köpte på tradera, toppskick kan jag ju säga! Bortsett från att dom var så höga att jag inte kan gå i dem så är jag supernöjd!
Dom är ju fina att titta på (oj vad tommy bli glad när jag köper skor) 
 
Mer då? Jo det är personalfest på Lördag, den sista personalfesten, och alla gamla (alltså dom som slutat och har andra jobbe etc.) kommer också att vara med. Tror det kommer blir super roligt, massor med skratt och en minnesrik kväll! Det är vad jag hoppas på iallafall och mina kära kollegor och fd kollegor är precis rätt folk för att lyckas med det!