Sandra Norman

glömde jag berätta?
Glömde jag berätta att vi fick trean här nedanför? jag fick beskedet igår och jises om jag är en nöjd tjej! (: och på fredag ska jag upp och skriva kontrakt och säga upp kontraktet på denna så vi kan flytta in redan första november, tidigare än väntat men det gör mig absolut ingenting! Är så sjukt glad över att vi fått den, och de bästa med allt är plocka ner allt jag äger i kartonger och sedan få packa upp dem på nytt, jag får alltså inreda igen från början, fast med samma saker! men det är lättare att inreda ett tomt rum än att ändra i ett färdigt, enligt min mening iallafall! (:

och var även och klippte mig idag, men blev inte mern att toppa då ja inte kan ha kortare så länge jag har den här kroppen. Imorgon ska jag försöka få min mammi att färga håret på mig så jag slipper denna hemska utväxt! Och sedan hinna träffa mkn viktcoatch för å köpa mer föda, haha! :)
Ich lördag blir det skellefteå för shopping! vänner som föder år och bäata vänen föder snart så måste köpa en present :) och jag behöver nya brallor och skor! Sen kanske man hittar nå fint till lägenheten också!


mått
kanske finns någon stackars människa som vill se hur mina mått förändrats och kan ge er en liten förhands granskning.
Jag ser själv ingen skillnad om jag tittar mig i spegeln men om jag tittar på mina start mått och vad dom är nu så det självklart en liten differans


så de översta är mitt lår, den nedre till vänster är min mage (mycket kvar där) och de till höger är min midja.
Tittar man på detta sätt så ser det ju ut som jag tappat massor.
tänkte bara om någon var nyfiken (:
nya bloggappen!
satt nyss på googleplay för å kika om kag kunde hitta någon vettig app just för att kolla möbler, typ som ikea fast nå man kan hitta närmare, och vad rullar jag förbi i listan? jo blogg.se appen, chockad och glad! aldrig fattat varför den bara finns till iphone men nu ser jag ju att den finns till android, awsome! :)
Just hemkommen från en promenad på 3,4km med tommy och nu slöar jag framför Underbart är kort på soffan! intressant va? :)