Sandra Norman

suck och stön..
pjuh! Det är verkligen inte som man föreställer sig det här med att flytta. Det alltid jobbigare än vad jag minns det och då har jag bott på över 20 ställen och är ynka 20 nyfyllda år, vilket resulterar i att jag är en veteran på detta och borde veta vad det innebär men tydligen inte! Här sitter jag och är slut efter allt packande jag hunnit med och då är inte ens hälften ner packat och nedburet. nej inte ens köket har kag lyckats få ner i lådor. Men nu har jag slut lådor så jag får vänta tills imorgon då jag kan bära ner dom och packa upp direkt så lådorna blir lediga igen!
 
Löningen kom igår också, men märks det på mitt konto just nu? Nä inte direkt, det kom in 5 siffrigt och det som är kvar är 1300? det är som ett studiebidrag. JIPPIE! Och då var det ändå en "bra" månad lönemässigt men det är inte så mycket kvar som sagt, och det är en hel månad till nästa lön. 
Hur tusan har jag tänkt mig att detta ska fungera? :s
I och för sig så kom det ju utgifter utöver det vanliga bland annat denna dator som jag köpte för två veckor sen som jag betalade idag, typ 5400? eller nå sånt.. huvva, och sedan kommer ikea räkningen snart på 4000
 
Livet är allt roligt ibland va? Utgifter, krav och press. Aldrig en lugnt skön stund i mer än 30 min.. haha va gnällig jag låter! :) 
Nä nu ska jag ta min sista kartong och packa allt löst småpjaffs i teverummet och sedan ska jag kolsyra lite vatten, göra mig i ordning, lägga mig i sängen och glo på skilda världar för flyttandet fortsätter kl tio imorgonbitti!
 
over and out
cupcakes
Vet ni vad jag skulle vilja?
'Jag skulle vilja baka cupcakes, och då det där perfekta lilla fluffiga utsökta utseendet på dem. 
Jag ska ta mig tusan lära mig hur man gör detta! Jag har tittat in några bloggar om just cupcakes och hittils har jag lärt mig hur man fyller dem, utan att göra som jag brukar med mina muffins.
Jag har även fattat att cupcakes inte är som en muffin, det är mindre och har glsering/topping vilken muffins vanligt vis inte har, även om jag tycker dom ser mer smaskiga ut när man tex glaserar dem.
 
MEN nu när vi flyttar och kommit i ordning i den nya lägenheten ska jag banne mig lära mig detta. Jag ska försöka hitta något vettigt nybörjar recept, köpa riktiga spritsar och såndär sockermassa/marsipan som man kan göra fin dekoration med. Jag har redan hittat hur mycket som helst som jag vill köpa till för att lära mig detta, men löningen måste komma först. och alla räkningar måste betalas så jag vet vad jag har att röra mig med eftersom jag måste käpa present till tommy dom snart fyller år och samma med Inger!
 Men som Inger sa när vi tittade på radhuset hos och mattias+ungar ska flytta in i. 
- Nu sandra har vi ett riktigt kök, då kan vi baka!
Nu vet du vad du har framför dig Inger, detta ska vi lära oss, för jag VILL och jag är envis!
 
 
Nätshopping
Nätshopping skulle man kunna kalla för sann shoppingglädje.
Du behöver inte röra dig ut fläcken och du behöver inte gå in på flera ställen för att söka dina saker (om man inte ska ha gina linnen och hm koftor tex) och du får allt hem smidigt och du betalar det då.
 
Jag fick alltså min födelsedagspresent av min morbror i söndags och skulle köpt skor, MEN jag har kvar pengar så jag ska köpa skor också, men igår satt jag och klickade runt och beslutade mig för att köpa nya kläder så ja ha snålt om tröjor och alla byxor går sönder.
Detta blev resultatet:
 
Och jag hoppas verkligen att jag kan pula mig in i allting så jag sipper returera och ha mig, då får jag sinne!