Sandra Norman

kanondagen
Imorgon är det Lördag. En dag som jag kommer minnas länge. Eller som kommer blir super duper grym och helt awsome iallafall, så långt har jag dragit min slutsats iallafall!
Först får jag sovmorgon och det kommer utnyttjas, tro mig! Sedan ska jag ut och handla lite, sånt om behövs och sedan hem och storstäda och efter det skall jag julpynta i lägeneheten och när jag är klar med det ska jag fixa mig och sedan far jag och tommy på mitt jobb för att träffa alla andra, ta en fördrink och surra och sedan bär det av mot Laponia för julbord med alla på jobbet och dess respektive.
Ni hör ju själva hur bra detta kommer bli? Helt underbart, en kanon dag!
 
Jag har iallafall plockat fram julpyntet och är helt redo och färdig för första advent som är på Fredag, då det är julmarknad också och skyltsöndag. Mys helg! :)
 
FREDAG IGEN!
Så jag längtat efter denna Fredag, nästa sen i måndags? Veckan har gått fruktansvärt sakta med även snabbt på någon underligt sätt. Haft en bra vecka, kanske inte samtals mässigt med kunder men annats. Besök av kollegor från Växsjö, lärt mig saker om mig själv, fått beröm, lärt mig saker om löner eftersom jag gått ytterligare en utbildning och haft det trevligt! Riktigt bra med andra ord (:
 
Idag hade jag även två kunder då jag rent tänke för mig själv "det är tack vare kunder som ni jag tycker detta jobb är roligt och som gör det värt!"
Den första kunden jag tänkte så om var en ung trevlig kille som sa att han blev förälskad i mig och att jag räddat hans dag och önskade mig en underbart trevlig helg för det var jag värld. (alltid kul att få höra sådant) Den andra kunden var en äldre herre som kallade mig för en riktigt pärla, sa att jag var underbar och kunde det jag pratade om och tyckte jag skulle logga ut och ta lunch för det förtjänade jag verkligen. 
Dessa små herrer och damer, flickor och pojkar som ringer in och säger sådanna saker eller blir så glad, dom som småpratar och är trevlig. Det är dom som gör jobbet på supporten helt underbart! Förrutom dom virriga, dom gör det hela super roligt ibland!
 
MEN nu svävar jag ut som vanligt då jag ska skriva någonting, typiskt mig. Jag skulle ju berätta att jag bakade en saffranskladdkaka igår som var otroligt god! 
Jag har nämligen alltid blivigt bjuden på saffranskladdkaka av Amanda som har cafe La´manda här i Arvidsjaur och jag fick det alltid som full yngre ungdom. (alltså ganska länge sen jag fick det sist så jag inte är lika aktiv på alkoholfronten längre) och sedan bestämde jag mig för att jag vill ha det! Men jag kan ju inte gå till Amanda varje gång jag vill ha det, utan jag måste ju lära mig att göra den själv. 
Så jag satte mig och gjorde som alla andra så man letar efter någon, jag öppnade upp google!
Och den första träffen var på en blogg där jag faktiskt brukar vara in och titta på cupcake recept och få inspiration så självklart valde jag den. 
Jag tog det recemptet och jag bakade, och herre gud så gott det blev.
ni kan hitta hennes recept om ni KLICKAR HÄRA
 
Men bilden är faktiskt mig egen! Och istället för Lingon grädde som det var på hennes recept så vispade jag vanligt vispgrädde tillsammans med lite socker och en gnutta kanel, kan jag rekomendera, men Lingongrädde är säkert också gott!
ut och handla saffran nu och baka, detta slår vanlig kladdkaka med hästlängder, jag lovar!
gogubben
imorgon fyller gogubben min år, hela 21, så alltså halvvägs till 42, lagomt old (: ne jag skojade bara! Roat mig med att försöka baka en tårta, en pinsesstårta som han ville ja, galen i marsipan som han är. MEN problemet med hela är att när jag är klar och ska lägga över den gröna marsipanen så är den för liten, höhö! Tårtan vart alltså inte så jävvla snygg men förhoppningsvis är den god iallafall.
Såhär läcker vart den! ;) (feta rosor)


och det här är det vacka paketet jag slagit in till min älskade.

Och som ni kanske förstår är det ganska stort och jag hade inte så stort presentpapper som jag trodde så totalt är det 5 olika papper på paketet! Men huvudsaken är att han blir glad över detta, men det får jag se imorgon!
Jag har iallafall tänkt efter ordentligt :)