Sandra Norman

Grillad kyckling
Igår kväll spendeades min tid tillsammans med go tjejen Anna! :) 
Kommer bli helt AWSOME när hon slutat jobba i arjeplog och flyttar hem till arvidsjaur igen! Och perfekt tajming att hon kommer om typ en månad nu när mitt hjärta ska börja jobba borta varann vecka igen, då blir jag inte lika ensam om kvällarna! (:
 
Idag blir det att grilla, efter att gubben kommit hem från sitt bilskruvande, fast vädret är inte speciellt lovande, bärjade precis smattra på rutan i denna skrivande stund, men tur som det är har vi iallafall tak över 2/3 av balkongen så det ska nog gå bra, eller så blir det en riktigt sen middag. Men det gör ingenting för mig iallafall. 
Ni vet hur man tappar matlusten på sommaren, speciellt då det blir varmt. Själv tappar jag matlusten varje sommar och det är inte för att det är varmt utan för att jag inte är sugen på någonting och börjar må illa av att tänka på mat, och just nu är det en sådan stund. Men det går väl över. Hoppas det är borta nästa vecka eftersom jag börjar jobba igen på Måndag. Är så tufft att jobba på tom mage. Sen när det enda jag gör är att sitta framför en dator och hjälpa kunder över telefon så får man lätt huvudverk, 
 
Och jag fattar inte ens varför jag sitter och skriver detta. 
Det finns ju vettigare saker man kan dela med sig utav när man väl har folk som kollar in och läser, men nej då. Jag måste dela med mig av det tråkigaste man kan komma på. Haha! Jag har ont i magen nu också och tittar på Ugly Betty ifall det är någon som är intresserad att skriva ner det! ;)
ledigvecka
Puh, snart är det slut på den lilla semestern jag har haft. Kan säga att det varit riktigt skönt att få vara lite ledig för en gångs skull nu när det är slut på helgdagar ända fram till december typ?
 
Denna veck har jag bara slappat och idag fick jag hem mina bilder som jag framkallade i förrgår tror jag? Så ska sätta mig och klippa och klistra i mitt lilla fotoalbum! Men måste säga att det var ganska tråkiga bildr jag framkallade. Jag måste verkligen köpa en ny kamera och börja ta mer kort än vad jag gör nu.
 
Sen vill jag också säga Grattis till mitt hjärta som fick jobb uppe i svappavara idag! Roligt för honom som bara tusan, fast lite tråkigare fr mig som blir ensam hemme varannan vecka! ♥