Sandra Norman

Snälla tomten!
Sen sitter ju aldrig pengar eller kläder eller smycken helt fel :P
Finns mycket jag skulle vilja ha, så fråga på om ni känner er generösa!
Kan även tilläga att jag gillar överraskningar, blommor och kärlek och PENGAR!
idag är det fredag!
Hejsan hoppsan Karlsson, hejsan hoppsan lillebror!
Sitter nu i köket medans vaktmästaren rensar vårat badrums avlopp under badkaret, det svämmar över lite lagomt då man duschar, så nu efter två veckor kanske man vågar pröva anvönda badkaret för en gångs skull :)
Han har även bytt lås på dörren för en stund sen så nu äntligen har vi alla nycklar som vi ska ha! Jippie!

Tror jag ska knarta förbi min mammi om en stund och överlämna bredbandet till henne, för jag tror hon jobbar idag, men jag kanske tror fel? Jag får helt enkelt ringa henne först! (: Sen ska jag höra vart min gubbe håller hus, för jag vet att han städar bilen någonstans, och ja g har ju som sagt spillt ut en hel kopp med kaffe på framsätet och jag tror han vill att jag ska skrubba bort det eftersom han kanske har tänkt byta bil imorgon..

I stora drag sitter jag också och funderar över vad jag skulle vilja ha i julklapp! Visserligen har ingen frågat mig vad jag vill ha av tomten, förutom stina då förstås (:
För nått måste jag väl få? Man får väl klappar även fast man typ är "vuxen", annars blir jag riktigt besviken. Men jag funderar även över vad andra villl ha i julklapp, för hittils har jag bara en julklapp klar, och det är ju inte speciellt mycket..
Detta gör mig glad! (:

Och valet i kvalet, ska jag och tommy gå och se bio ikväll för våra sista pengar eller inte? Jag har sån sjuk beslutsångest. Jag vill verkligen se filmen, men vi har inga mer pengar efter det, och det är en vecka tills lön, iallafall för tommy, själv vet jag inte när mina pengar kommer hoppa in, och bara för att så kan jag nästan lova att det tar två veckor för mina pengar!
onsdag
Tack för alla stöttande kommentarer! (:
Jag fick jobb på firstline..nånting..? Det är telefonsupport förstår ni, och jag vet knappt själv vad det är för någonting, men jag hoppas att det ska gå bra!
Men är rädd att misslyckas, och rädd för att bli vuxen.. men jag hoppas att det bara är en fas som kommer att gå över, bli vuxen är ju ändå en del av livet som  jag tyvärr inte kan hoppa över..