Sandra Norman

Welcome home honey!
woho, jag blev inte ensam hela midsommar, tvärtom! (:
Pappa ringde Torsdag och sa att dom skulle komma med husvagnen och stå på arvidsjaurs camping! Blev genast lite gladare då jag skulle få träffa lillebror, det händer ju inte så ofta men jag tycker verkligen om att träffa honom och se hur det går för honom och hans utveckling, och framsteg kan jag själv se, jag som inte träffar honom varje dag!
Så dom blev i Arvidsjaur till Lördag, och då när dom skulle hem så bestämde jag mig för att följa med dem, och påvägen tyckte lilllebror att nej, vi är inte klara! Så vi svängde in och ställde oss på Österjörns camping. Och där står dem ännu, men jag åkte in typ halv sex, sex imorse till Boliden med pappa för han skull jobba och jag hade tänkt ta bussen in till stan som går på typ en timme. Handla lite kläder och så och sen hem till Arvidsjaur och städa och tvätta och sånt som man måste men som suger!
Idag kommer iallafall min älskling hem! Så jag har saknat dig tommy, och gör ännu! Usch vad det suger att du jobbar så långt bort! Men inatt kommer du :) ♥

Hoppas att jag hittar mycket användbara saker i stan och att jag inte får de allt för tråkigt, är ju trots allt själv på min shopping runda idag! Har jag inte vart på väldigt länge!
puss och snusk
Jag har inte rökt på en månad och drygt en vecka ifall någon kände sig intresserad av den faktan!
Glad midsommar på er alla!
Jag saknar Tommy!♥
Mellan två jobb..!
Vart på arbetsförmedlingen idag på mitt första möte, och det gick ju som bra det! :) Men fattar inte varför jag ska få en jobbcoatch, vad ska jag med det till? Jag är ju bara mellan två jobb och inte arbetslös, som Fredrik hade sagt
Haha, är då hundvakt hos mamma just nu, känns lite tråkigt och faktiskt riktigt ensamt.. Jag ska egentligen göra faser, men jag bestämde mig för att jag gör det efter att jag kollat alla intressanta bloggar och kanske någon bra hemsida med en massa kläder på rea!
Tandläkaren igår och det gick bra, tog mig en försäkring där också, lät som en bra deal då det var så billigt, och man ju aldrig om lagningen på min framtand släpper i framtiden, då vill ja ha försäkring så jag kan laga den billigt, vill inte ha en trasig tand för att jag är fattig!

Tommy har börjat jobba i Kiruna också, rikgit roligt för honom! Är faktiskt glad för hans skull och för att han fick jobb så snabbt och det jobb som han ville ha, men jag kan inte annat än känna att jag verkligen skulle vilja att han var här hos mig istället. Inte van vid avståndet och att inte träffas varje dag, det som är jobbigt.
Men nu har han vart botta fem dagar och kommer hem om fem dagar och då kan jag lova att jag ska vara den gladaste flickvännen, jag ska inte vara sur ett dugg, bara glad och posetiv, jag lovar! ♥



Btw, såhär från ingenstans, är det bara jag som tycker att Rihanna är grymt jävvla snygg?