Sandra Norman

vad pysslar du med?
Bara tagit det lugnt i helgen!
Fredag var jag och såg film med Stina och Olov och bara tog det lugnt, sen när gubben komme hem så var han fullare än fullast så man fick spendera en stor del av natten på toan med honom.
Kring sex fick jag äntligen gå och lägga mig!
Sen igår var vi ut med rishögen en sväng, och till mamma och surra och drack nå kaffe och käka nå äppelpaj! :)
Har då tvätttid om 40min, kändes riktigt jobbigt.
Blir många maskiner. En massa kläder, sängkläder, handdukar och ett par jeans som ska tvättas separat också, hoppas på att det räck med fyra maskiner!

Vuxenpoäng till mig fredag också, bortsett från att jag tog hand om redlösa pojkvän så skurade jag hela toaletten under dagen, dammsög hela lägenheten, diskade, bar ut alla sopor, bytte sängkläder osv 

Jobbigt att bära på det ja vet, utan att våga säga någonting.. what to do? smile and prettend
gör det lättare för mig att bygga upp tillit
snart klar på iv för denna vecka, och det jag då har kvar är pa rapporten och två prov, sen ha ja int en enda jävla rest kvar! HELNÖJD TJEJ! :)
Så på en timme får man gp hem, men frågan är vafan man skulle ha gjort för någonting ikväll. Skulle vilja gå ut, om det så ska måsta vara nykter. Men bara få träffa nå människor :)
Sen skulle jag vilja fara till Ida imorgon och spela yatzy och ha det trevligt, med kanske alkohol, men går bra utan (: Enda grejen är att jag vill ju hem igen och sova, och hur skjutton ska jag ta mig?
Ingen som vill skjutsa? :)