Sandra Norman

idag är det torsdag 29e december.
God jul på er allihopa! Kom på att jag glömt bort att skriva sen dagen före julafton, fy på mig!
Men nu sitter jag på jobbet och jag har fått mitt skriovbord och allting, och utbildningarna är klara så jag arbetar nu som vanligt, och hittills har jag ju tagit mitt pesonbästa med antal samtal. Har redan hunnit ta 13 st idag, och dagen är ju inte slut ännu (:

Vi har även fått tapetserat i lägenheten nu. Hallen blev inte riktigt som vi trodde men förhoppningsvis kommer det bli bättre sen när vi fått upp spegel och soffa och sånt. Men i köket blev det super fint, så där försvann julpyntet! Orkade som inte ploppa upp det igen, eftersom jag var tvungen att ta bort det när han skulle tapetsera. Så jag är ganska nöjd, typ 90% iallafall, och det är ju ganska mycket! :)
Men jag målade spegeln igår, så nu ska jag se hur långt jag tar mig på soffan idag, den måste ju sandpappras och jag har inte så mycket. Sen skulle jag tro att vi ska och shoppa en ny hatthylla idag efter jobbet! Det blir nog supersnyggt tror jag ;)

Men nu ska jag ta och göra nå nytta här! Dags för samtal snart! :) pusshejs
Dagen före den stora dagen, Julafton

Ikväll blir det Bingolottos uppesittarkväll (som tradition) men älsklingen min och hans familj!
Men jag hoppas jag drar in storvinsten iår. Eller iallafall en liten, som typ 100kr eller en ny lott (:
Går som dåligt för mig nu varje gång vi spelar, så jag håller tummarna på att det ska jämna ut sig!

En liten jullista (:
Pepparkakor - Lussebullar
Ischoklad
- Marsipan
Köttbullar - Prinskorv
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Revbensspjäll - Janssons frestelse
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Rullsylta - Pastej
Glögg - Julmust
Ge - Få
Hemma - Borta
Utomlands - Sverige
Mysteriet på Greveholm - Dieselråttor och sjömansmöss
Chokladkalender - Paketkalender
Plastgran
- Äkta
Arne Weise - Ernst


Hur och med vilka ska du fira jul i år?
Julafton ska jag och tommy först vara hos mamma och äta julbord och öppna klappar och dylikt, sen ska vi hem till Tommys mamma och göra lika osv :) Dagen efter, den 25e ska vi till min morfar och äta julbord :)

Vad önskar du dig i julklapp?
Jag har ju en hellång önskelista! Men jag är enkel, gillar smink och parfym, inredningsgrejer, sängkläder och handdukar osv :) Eller pengar tills mellandagsrean!

Vilken scen är bäst ur Kalles Jul klockan 15 på julafton?
Jag har nog ingen speciell utan allt som är samma varje år gillar jag, det där extra i slutet som alltid är olika tycker jag inte är så intressant.

Brukar dina julaftnar leva upp till dina förväntningar?
Nja, jag har inte så mycket förväntningar eftersom jag peronligen tycker att julafton är rätt tråkigt eftersom vi inte direkt gör något speciellt den dagen, i våran familj iallafall. Det enda som skiljer sig är ju julbord och klappar. Annars som en vanlig dag! 

Har du firat jul utomlands någongång?

Nej.

Vilket jullåt är den bästa?
Åh ja har ju vissa favoriter! Jag älskar Mer jul, och Vår julskinka har rymt och Tomten jag vill ha en riktig jul! De tre är de mest underbara : )

Vilken julfilm är den bästa?
Eloise in christmastime, nu är det jul igen, grinchen och sen finns det massa andra bra och sånna man ser för att det typ är "tradition", dom tillexempel Tomten är far till alla barnen

Har du varit Lucia någongång?
Nej aldrig ensam i ett tåg, utan snarare på dagis då alla flickor bråkade och alla var lucia och man stod och petade med plastljusen på varann och sjöng i otakt och högt som tusan när det kom till den delen man kunde bäst!

Berätta om ett julminne som betyder mycket för dig:
Jag vet inte rikgit vad jag ska välja för någe. Men förra julen trodde jag skulle bli pyton men jag fick vakna upp med Tommy på morgon, hälsa på hos hans familj och sen skjutsade Tommy jag och mamma till min morfar där vi var ett par stycken och åt julbord och öppnade klappar. Sen väl hemma igen kom Tommy förbi och vi drack glögg och fikade lite och spelade monopol och avslutade kvällen med ALice i underlandet och en massa mys. Det kan jag säga är den bästa julaftonen jag haft sen jag var riktigt liten (: