Sandra Norman

skitbajsstad!
Var till piteå idag med tommy och hans familj, ganska så trevligt :)
Tommy fick sig en kostym till studenten, tjusigt  Men själv hittade man sig ingen klänning, tyvärr. Ekonomin satte stopp för den enda som såg hyffsad ut. Så istället införskaffade jag mig ett par leggings, en linne, en tubtopp och två diadem, och nu hoppas jag att jag kan leva resten av månaden iallafall (:
Men blir inget festande denna valborgs, hör och häpna!
valborgshelgen!
Ja det har vart en ganska så tråkig dag. Gjorde kursprovet i religion nu på morgon, och det ger mig förhoppningsvis ett betyg, sen ha ja skrive mig ett CV på svenskan och det var nog det tråkigaste jag sett. Inte mycket att läsa på mitt om man säger så, fast hur mycket arbetserfarenheter har man som 18, egentligen? Inte så värst mycket kan jag tycka 
Igår klarade jag Matte A, yess! Ni fatta inte hur lycklig jag blev, typ alla klarade den första året och jag klara de en månad innan jag går ut sista året, prata om att jag har kämpat! Men nu behöver jag aldrig mer gå på en såndär förbannad matte lektion igen! (förutom nästa vecka och lämna igen boken, men de räknas int)
Idag ha ja då handla massa saker, typ käk och potatisskalare och handukar och skit och betalat min hyra och imorgon blir det Piteå med pojkvännen och kolla kostym till studenten. Men själv ska jag nog kika om jag kanske se något fint jag kan ha på studenten, för tror folk kollar snett om jag också kom i kostym! 
Men händer inget spec nu valborgs, bara ta det lugnt och spara pengar till studentveckan!
khfjkhjk
puss på er alla där ute, ja lever om det är det ni kollar då ni är in här varje dag! Och jag är ledsen att göra er besvikna med dålig update men internet saknas som sagt i lägenheten, tyvärr..
Men jag lever och än så länge mår jag bra, fast är ruggigt fattig!