Sandra Norman

dubbelbokad

Ojoj, sen som ett as imorse, eller jag kom ju inte försent till skolan men jag var så trött att jag fortsatte att sova efter att väckarn hade ringt, men låg och övervägde och klev upp och klädde på mig fort som fan eftersom Tommy var så snäll och erbjöd mig skjuts till skolan. Men då stressade ju som ett as också. Men jag kom i tid, men till vilken nytta? Satt i en timme och sen var det brandövning..

Men nu sitter jag på skolan och har as tråkigt. Kan inte gå hem för jag har körning om tre kvart, en dubbel till på köpet så blir att köra runt bakgator i 80 minuter. Känner mig inte alls speciellt peppad, men vafan, jag ska ha körkortet, så enkelt är det!
Plus att man kan fan inte bo uppe i Norrland och inte ha körkort, det går fan inte? Och särskillt inte i den här kommunen eftersom det är 13mil till typ varje stad och vi har ingen kollektiv trafik så körkort ja tack!

Se upp nu allihopa för snart kommer jag!

armband!

Titta vad fint MILFEN har gjort till mig! :)
Hon är som duktig och snäll den där milfInger!


Ska nog skaffa mig en bättre bild någon gång då jag ids, jag lovar!

Ska vi ta en kopp choklad (choklad, choklad)
Åh det finns nog inge godare än såndär varm choklad som alla coola kidsen har på sina jobb som finns i kaffe automater.
Och självklart så har ju jag en sådan chokladpåse hemma. Det är 1000g i den! :)
Inget godare och mysigare att dricka en kulen kväll, eller natt natt natt som dom sjunger i båten. Men jag brukar ju sitta i soffan och inte och styra en båt havets vågade vågade vågor!


Och för dom som är lika atard som jag var förr och värmde i mickron så hela koppen och allt blev varmt så kan man ju faktiskt värma vattnet i en vatten kokare, en såndär "smart" uppfinning!

Och tycker man det är för varmt, eller vill vara lite tjockare än andra så kan man ju hälla i lite mjölk! :)

Riktigt smaskens! :)