Sandra Norman

julklapps tjaffs
Insåg ganska fort idag att om jag inte får min lön sen de ja jobba höstlovet så jag kan tala om att alla får typ julklappar för 10kr styck, riktigt så illa är det med min ekonomi just nu..
Men nu är då två julklappar inköpta iallafall, och kanska tar mig i kragen och köper lite mer i morgon, men jag tycker det är så svårt att köpa till äldre, så brukar bli ganska enkelt som typ en chokladask :p

Men när jag likaså var igång och skulle handla till andra så blev det till mig själv också! :D

En julklanning till mig själv, men fick ingen bra bild. Men den är mer "glansig"
och rödare, och ja, finare (ska strycka bort vecken mitt i)

en lukta gott tvål och en billig nödlösning på mitt hårinpacknings problem (:

Och mitt kap, skit fula muggar, men för priset 5st för 10:-
praktikanten "Jerry"
Var ganska missnöjd med min apu tidigare kan jag tala om just för att jag är så osäker i mig själv som en pedagog, en ledare, en fröken, ja vad man nu ska kalla det, och att jag då blev plaserad på fritids där jag är med så många olika barngrupper och då inte hinner knyta an ordentligt till alla barnen. Och det gör att jag själv inte känner mig trygg med barngruppen.
Men idag hade vi ett sånt där halvtids samtal med min lärare och mina handledare och jag tycker nog att det gick ganska så bra och efter det samtalet så gick allting som smort.
När jag gick hem så berömde rent utav en av mina handledare mig och sa att jag hade stigit, vilket som var poängen att jag ska göra innan jag slutar! :)

Men jag sitter fast i vad jag ska göra för pedagogiskt hjälpmedel, vilken skapande verksamhet jag ska välja, vilken lek som stärker självkänslan jag ska göra osv. Är ganska stuck på den fronten..
Förslag någon?

I'm in löööve, med mig själv! Eller så i någon annan?

Men dagen har gått toppen!