Sandra Norman

jag har en åsikt.tror ni på spöken? eller andar? andar kanske är mer troligt va..
ska jag säga vad jag tror, ja det är ju att jag tror stenhårt på att det finns andar. Brukar kolla på Ghost hunters på söndagar där en grupp som heter TAPS får veta att ett ställe är hemsökt och dom går far dit och sätter upp utrustning bla värmekamror och en mätare som mäter om det är något som kan tänkas vara paranormal aktivitet och EVPmätare som mäter ljud som örat inte själv kan höra och värme kamror m.m. och släcker ner hela huset och sen går dom runt och tittar själva och provoserar m.m.
Sedan efter natten då dom packat ihop all sin utrustning så sätter dom sig och kollar igen allt material och det som verkligen inte går att förklara och det finns ingen logisk förklaring visar dom för personen som bet dem komma och utreda.
Jag tror stenhårt på andevärlden men jag vet inte om jag tror på att en ande eller en själv kan fastna mellan två världar, så som på bla film. Det tror jag nästan är påhitt, samma sak med att dom ska gå geneom ett ljus?

Men har ni någon gång själv känt att när ni går i närheten av ett hus, eller i ett visst rum att det är en dålig känsla där lixom. Som att man är ovälkomen eller att det har hänt något där. Så som det käns då man går in i ett rum där två stycken just har haft ett rejält bråk. Har någon upplevt det någon gång? Jag själv har gjort det med hus och ett speciellt i ett rum hemma hos min morfar.

Bara gemnom att se på ghost hunters gör att jag tror på det ännu mera för det är så konkreta bevis! Det är inte som att sitta och titta på Det okända där dom går runt och säger att det är dåliga vibbar m.m. för det kan dom inte bevisa. Där är det konkreta äkta bevis och dom som är spök jägarna tror ju faktiskt inte heller på spöken. Dom går in i husen och får veta det som hänt och tror inte alls att det finns någon slags ande aktivitet där. Det får dom avgör först efteråt.

Jag tror på andar, det är nästan så att jag vet att dom finns där. Och i huset där pappa bor har jag egna personliga upplevelser. Vad tror ni? Finns det andar?

Jag rekomenderar er då att titta på Ghost hunters! Det går på Söndagar kl 23.00 på tv4+

kvällens outfit!

Ja nu när ja ska sitta hemma hela kvällen och plugga och mysa så
tänkte jag dra på mig lite mer myskläder! :)
Jag hittade äntligen mina vita mjukisbyxor, haft dom borta sen vi flytta! ;b
Men jag blir så sur för jag har inte nog mycket material för att kunna plugga på allt som är på instuderingsfrågorna! Jag har inga anteckningar på vissa saker eller extra papper och den som gjort registret på boken om pedagogisk ledarskap måste ju vart hjärndöd! Varken etik eller moral finns med över huvud taget. Och jag är ju lite dum ja så jag frågar! (a)
- vad är det för skilland på etik och moral?

jag vill ha epngar och ett körkort!

Åh alltså när jag tittar ut ur fönstret och se att pb är öppet blir jag så sugen alltså!
Jag vill upp på vittjåkk och och bräda NU!
Jag har inte åkt en enda gång iår, illa! Jag är så himla sugen!
Jag skulle så gärna vilja vara 18 och ha mitt körkort och ha pengar till ett liftkort!
helevet att bästa backen ska ligga 5kilometer utanför arvids!

Jag vill upp med Pavval i backen jävlart nu!
Minnen ♥


sista låten börjar minnena efter typ 1min! ;)