Sandra Norman

Detta ångrar jag
Detta ångrar jag

Jag kan säga direkt att jag typ inte ångrar någonting. Visst ångrar man sig fort då man gjort någonting felaktigt, men på sikt så kan jag säga att jag faktiskt inte ångrar någonting. Det finns mycket jag skulle vilja göra ogjort, eller få ogjort. Saker jag själv gjort och som andra har gjort mot mig.
Men allt handlande medför konsekvenser, det kan vara positiva och det kan vara negativa, och även det negativa konsekvenserna är bra att ha. För det är av sina misstag man lär sig, och av sitt felande och andas felande som man får erfarenheter.
Det finns dumma grejer jag gjort, som inte vart bra alls, men det har gett mig erfarenheter och andra perspektiv på saker som gjort att jag lärt mig någonting och att jag inte gör om det igen.
Det finns förhållanden jag skulle vilja plocka bort ur mitt liv, ur mitt minne. Men det har också gett mig erfarenheter och andra perspektiv så nej.

Jag ångrar ingenting!

En nytagen bild på mig och 15 intressanta fakta om mig själv.1. Jag heter Sandra men skulle ha hetat Jennifer
2. Jag vill inte bli äldre och anser själv att jag är ett barn ännu och vill att det ska förbli så
3. Jag kan räkna upp över 18 ställen som jag bott på under mitt liv
4. Jag anser inte att jag har så många vänner men en heldel kompisar
5. Jag är riktigt mörkrädd
6. Jag tror starkt på det övernaturliga, alltså paranormal. "spöken" så att säga
7. Jag är en period människa då det gäller allt, olika maträtter, frukter och kompisar
8. Jag har en trasig relation till det motsatta könet. Jag har svårt att tro på de killar säger osv
9. Min största rädsla är att jag ska vakna upp en morgon och min mamma inte skulle finnas bland oss längre
10. Jag älskar att ha fina naglar, och det ska helst inte se ut som alla andras, utan annorlunda
11. Jag har ruggigt svårt att hålla i pengar och att spara, det liksom bara glider mellan fingrarna
12. Jag har svårt att vara ensam och blir fort närhetsberoende. Jag tycker det är hemskt att sitta ensam en längre stund, eller en hel dag.
13. Jag har högt betyg i kommunikation men är super blyg och inte speciellt kontakt sökande i första taget.
14. Om man har en relation till mig, vilken som helst så har man en chans, inte flera. Har man skitigt i det blå skåpet så är det kört.
15. Någonting som jag hatar är lögner (kan inte hantera det alls) och falska människor (förstår mig inte på dem).
Vad är kärlek?
Frågan var 'Vad är kärlek?'

Jag vet inte om man kan definiera kärlek så att det träffar alla, det tror jag nog inte. Men jag anser iallafall att kärlek är ett givande och tagande. Kärlek är något man känner till en person (oftast, kan även vara en grej, ett djur osv.), jag väljer att det är till en person. Det är starkt, det tar sig igenom mycket men inte allt. Det är nog när man känner en viss dragning till en person och den personen känner samma dragning till en själv. Man känner trygghet, en speciell känsla man inte känner till alla andra, pirr i magen osv.
Tror även det är så att många tror att det känner kärlek till personer som de egentligen inte gör eftersom 'kroppen' kan spela en ett spratt så att säga, du kan vara dökär i en person i kanske en vecka och sen känner man ingenting fastän man trodde det var kärlek och jag anser inte att det är kärlek då.
Tror kärlek är något på längre sikt, ingenting tillfälligt. Någonting som håller i sig länge och som inte bara försvinner, det byggs upp och blir starkare, man känner mer kärlek, tror även att kärlek kan ändra form lite så att säga. Tror inte ett par på 20år och ett par på 50år känner samma sorts kärlek. Fast tror inte man är i samma behov av den typen av kärlek heller.
Man ger vad man får, det är mycket ett givande och ett tagande.

Oh jesus vad jag började sväva ut i detta inlägg, men det är väl typ vad jag anser att kärlek är.