Sandra Norman

vilket skyll?
Alltså, jag saj u till pappa att jag inte var nökd med min tatuering, för färgen är för hemsk, ser ut som jag haft den jätte löänge och stjälken är det ingen förg alls på.
Och då hade pappa pratat med Emma om det och hon sa att hon gjorde så för hon blev så stressad när jag skrek så mycket så hon försökte bara hinna klar den så fort som möjligt.
Men vafan är det för skyll? hon ska ju göra den ordentligt klar från första början, att man skriker får hon väl tåla för hon sa ju faktiskt att jag fick skrika hur mkt jag ville, så jag vet ínte.. Tycker det var dumt att hon gjorde så som hon gjorde, jag ville ju ha den snygg, inte som den är nu idag.
otur.se
Jag har så otur ibland att det finns inte.
Fick veta igår att jag inte fick änvända datorn för den har tydligen fått virus för jag har tydligen inget virusprogram vilket jag trodde att jag hade, trodde ju att min 300kr licens var förnyad men inte det inte.
Sen idag på skolan slutade min jävla mobil att fungera, och den går inte att få fungerande igen typ! Så nu har jag mickes gamla nokia där battreiet är glapps och luckan sitter inte fast som den ska så jag har en hårsnodd runt.Bläää för allt!i boden marsSer ni vad sur jag är? :@
mycket,

Jadu, druckit kaffe som fan idag hos Nina, sura lite och så (:

åt kyckling til mat men efter det så fick jag ett kopiöst godis sug så skyndade mig iväg till kb och handlade lite godis för 15kr, sen tog jag ut 100kr till bussen i morgon eftersom jag måste gå till bussen så tror jag att ja väljer att gå till järnvägsstationen, känns nära och bra, och kanske inte lika mycket folk, men vad vet jag?

 Vi for sedan och gymade (med vi menar jag Nina, jag gjorde typ inget).

Och det var nå kineser där typ och ja, jag skulle aldrig palla att gyma med dom där och utan musik, jag är fan sexistisk, tänker bara på sånt ju. Och hur dom låter alltså, och allt och ja, inget för mig. En sak till, jag hatar killar som har mjukisbyxor för jag tittar bara på en sak, kan inte låta bli så sluta ha det! blir ju irriterad.

 men nu tror jag minnsan att jag ska ta och rosta mig en macka och sen ska jag gå och sova!

 Kanske kommer nå pics sneare, vet man inte.