Sandra Norman

gårdagen: video


Gårdagen på Gielas, ett mysslyckat bad! ;)
Emil skulle i enligt tommy men det var Natali och tommy
som åkte i ;b
äckligt.
Alltså det är så äckligt varmt hemma och jag tror jag vill lägga mig ned och dö!
Får så otn i magen av värmen så usch! Och det fula är att det är alltid varmast
i mitt rum av någon anledning? Även om jag har fönstret öppet, korsdrag, fläkten på och datorn och teven av så är det ändå svinit varmt, jag förstår inte :s

Och blrv uppdragen ur sängen 12 av mamma för att måste städa mitt rum för det ska komma n¨folk och titta på lägenheten, varför ska jag städa för de? det är så varmt, drf jag inte rokar städa :o
Det som skulle kunna hända just mig.


Får en kratta i annsiktet, precis som dem får i tecknade filmer. Jag kliver på en kratta som ligger och jag får den rakt i annsiktet (ärligt så har det hänt mig).

Jag cyklar och dör, Jag cyklar på min guldiga racer cykel och stannar inte och kliver av cykeln på ett övergångställe för jag tycker att jag har sådant oerhört flyt och jag bli påkörd av en lastbil och dör. Sedan visade det sig att det var min bästa kompis som körde lastbilen.

Jag tatuerar mig, det visar sig att det är jätte billigt att tatuera sig och jag vill bränna pengar så jag dricker mig stup full och tatuerar mig, på morgonen vaknar jag upp av ångest och när jag duschar så visar det sig att jag har tatuerat Kungen naken på min rygg.

Jag startar den största branden i Sverige på flera hundra år, Jag står och röker när det är brandrisk ute och tror jag är odödlig och inget händer mig, jag får bråttom hem så jag kastar ciggen och det blir den största skogsbranden i landet på åratal.